progeCAD.hu Hírek iCADMac

iCADMac 2016

Megjelent az iCADMac program legújabb, 2016-os verziója - egy  2D/3D DWG és DXF CAD megoldás a MAC OS X-re, amely nyitja és menti a rajzokat közvetlenül AutoCAD® natív formátumba.

Megjelent az új iCADMac aktualizáció

A elmúlt napokban adták ki az iCADMac program frissítését - mely egyenértékű a progeCAD Professional vagy az AutoCAD® programokkal és  együttműködik a MAC operációs rendszerekkel.

Az újonnan kiadott program 2014.07.07 verziója már elérhető honlapunkon a Letöltés szekcióban. A frissítés már elvégezhető a  meglevő iCADMAC programon belül is a Help -> Frissítések keresése menüben.

Megjelent az iCADMac a MAC OS X részére

Kedveli az Apple termékek dizájnját vagy felhasználói élményét?

Mától már nem kell lemondania a MAC OS élményről. Megjelent ugyanis az AutoCAD® alternatívája MAC operációs rendszerek számára, az iCADMac szoftver.

Töltse le a 30 napos teljesértékű próbaverziót!

A 2.5-ös verziótól egészen a 2011-es verzióig támogatja az AutoCAD® DWG/DXF formátumokat. Ezáltal a DWG válik az Apple iPAD™-den történő rajzmegjelenítés legegyszerűbb és legmegbízhatóbb formátumává. Továbbá az Apple többi készülékével is könnyen szinkronizálhatóak az iCADMac rajzai, így akár iPAD™-jén vagy iPhone®-ján is könnyen megtekintheti vagy prezentálhatja munkáját.

Az AutoCAD® megszokott és kellemes felhasználói felülete a MAC OS X felhasználói felületével párosulva nyújt átlátható és segítőkész munkafelületet.

További információkért kattintson ide.

Töltse le az iCADMac próbaverzióját, és győződjön meg a minden szükséget kielégítő minőségéről és az iCADMac, AutoCAD® és progeCAD közti egyszerű fájlcseréről.