progeCAD.hu Hírek CADprofi

CADprofi 12 akció

Használja ki a kedvezményeket a „CADprofi 12 aktualizáció” keretein belül és rendelje meg a progeCAD®, AutoCAD® és más 2D CADek kiegészítő programját!

A 5%-os kedvezmény  időben korlátozott!

A CADprofi egy kiegészítő program a legelterjedtebb 2D CAD softverekhez (beleértve a progeCAD®-et is), amely jelentősen gyorsítja és egyszerűvé teszi a tervezést az építészet, gépészet, elektronika, csőrendszerek és szellőztetéstechnika területein. Továbbá lehetővé teszi szimbólumok beillesztését, és az összes említett területhez kiterjedt könyvtárral rendelkezik.

A CADprofi összes modulját úgy tervezték, hogy maximális hatékonysággal tudja munkáját végezni.

CADprofi 12 kedvezményes upgrade!

Miért frissítse a CADprofit, a progeCAD® és az AutoCAD® kiegészítő programját?

  • Új funkciók - munkáját gyorsabban és egyszerűbben végezheti.
  • Nagyobb tartalom - a CADprofit  számos különböző projekthez használhatja.
  • Garantált kompatibilitás az új CAD programokkalprogeCAD®, AutoCAD® és más CADek (az Ön aktuális CAD programjának firssítésekor szükség lehet a CADprofi új verziójára is).
  • Kompatibilitás a Windows 10-zel.
  • A CADprofi új verzióját letöltheti és telepítheti egy második számítógépre is az aktív előfizetésén belül.

Megjelent a CADprofi 12!

Kedves vásárlók!

Megjelent a legújabb CADprofi program - a CADprofi 12 (a progeCAD ®, az AutoCAD® és egyéb 2D CAD programok kiegészítő programja) számos új funkcióval.

CADprofi 11.12 aktualizáció

Kedves vásárlóink,

örömmel értesítjük Önöket, hogy nemrégiben megjelent a progeCAD és az AutoCAD kiegészítő programjának, a CADprofi 11.12 - nek frissítése.

Meglevő ügyfeleink, akik internet-hozzáféréssel rendelkeznek, az új verziót letölthetik az automatikus frissítés segítségével.

Az új telepítő  letölthető oldalunkon a CADprofi - Letöltések szekcióban.

A CADprofi kompatibilis a Windows 10-zel is!

Számos ügyfelünk használja a CADprofi programot - a progeCAD program kiegészítőjét. Ezen okból igyekszünk megtartani a teljes kompatibilitást úgy az aktuális CAD programokkal, mint a legújabb Windows operációs rendszerrel.

 

CADprofi 11.07 aktualizáció

Kedves vásárlók,

felhívjuk figyelmüket a nemrégiben kiadott CADprofi 11.07 frissítésére.

Meglevő ügyfeleink, akik inretenthozzáféréssel rendelkeznek számítógépükön, letölthetik az új verziót az automatikus frissítésen keresztül.

Az új telepítő és az útmutató már letölthető honlapunkon a CADprofi - Letöltések szekcióban.

CADprofi akció

Kedves vásárlók,

vettük a bátorságot és előkészítettünk Önöknek egy karácsony előtti, sőt egészen új évig tartó akciót a CADprofi termékekre. Ennek köszönhetően lehetőségük nyílik az új licenc megvásárlására akár 15% -os kevezménnyel.

Az akció egészen 2015. január 6-áig tart.

Az akció első fázisában a termék árát 15%-kkal csökkentjük, december 20-áig , és a második fázisban 10%  lesz a kedvezmény (2015. január 6-ig).

Ugyanakkor, a CADprofi termék megvásárlásával egy éves előfizetést kap tőlünk (a program frissítése 1 évre ingyen).

CADprofi 11 premier

Kedves vásárlók,

az elmúlt napokban jelent meg világszerte a CADprofi 11 szoftver új verziója. Ez egyike a progeCAD Professional program legnépszerűbb kiegészítőinek.

Az érdeklődők letölthetik a próbaverziót. hogy megismerkedjenek a programmal 30 napra. Az új verzió telepítését megtalálja a Letöltések - CADprofi szekcióban.

Emlékeztetjük ügyfeleinket, akik érvényes műszaki támogatással rendelkeznek, hogy lehetőségük van a CADprofi 11 legújabb verziójának frissítésére.

Újdonság CADprofi 10

Tisztelt vásárlók,

Örömmel értesítjük Önöket, hogy új termékkel bővült a kínálatunk.

A CADprofi egy olyan  professzionális kiegészítő CAD alkalmazás, mely megkönnyíti és gyorsítja a tervezési munkát.  Széles körben használják építészek, mérnökök és dizájnerek. Kompatipbilitása a CAD rendszerekkel hatalmas előnyt jelent a kényelmes és hatékony munkához.

A CADprofi 10.09 új verziójának telepítését letöltheti a CADprofi szekcióban- Letöltések