progeCAD.hu progeCAD Architecture Iskolák számára

progeCAD Architecture INGYEN az iskolák számára

A progeCAD Architecture elérhető az iskolák számára INGYENAz oktatási licenc az aktuális progeCAD Architecture teljes értékű verziójára vonatkozik.

Ki használhatja a progeCAD Architecture iskolai licencét ingyen?

A progeCAD Architecture oktatási licencet kérvényezheti bármilyen iskola. Az oktatási licencet használhatják közép-, szak- vagy főiskolán műszaki, művészeti és általános beállítottsággal és állami, illetve magániskolák egyaránt. A program különösen alkalmas az építészeti szakiskolák számára.

A progeCAD Architecture oktatási licence kizárólag nem kommersz céllal használható.

Az ilyen módon kiadott licencek esetében érvényes, hogy az iskola nem biztosíthatja a diákoknak és az oktatóknak az otthoni számítógépre a szériaszámokat a szoftver aktiválásához. Ezek telepítéséhez a program kedvezményes áron megvásárolható.

A progeCAD Architecture oktatási licenc megszerzésének feltételei:

A szoftvert kizárólag az iksolai számítógépeken telepíthető. A telepítések száma nem lehet nagyobb a hivatalos űrlapon feltüntetett számnál.

A progeCAD Architecture bannerének és a hivatkozásnak elhelyezése  az oktatási intézmény weboldalán a szoftver információkkal (minta bannerek alább).

Egyetértés az iskola nevének feltüntetése a progeCAD Architecture programot használó iskolák listáján.

Az iskolának mindössze el kell küldenie a hivatalos, aláírt és bélyeggel ellátott űrlapot, az iskola fejlécével ellátott papíron a licencek megadott számával. A licenc megszerzéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot: info@progecad.hu

  Töltse le a progeCAD Architecture 2014-et ingyen itt

  Egyéb szoftverek iskolák számára