progeCAD.hu CADprofi Program leírása

CADprofi

CADprofi - branżowy dodatek do progeCAD Professional i AutoCAD

CADprofi Mechanical


CADprofi Architectural

 

CADprofi HVAC & Piping

CADprofi Electrical

Egyszerű kezelhetőség

A CADprofi egy professzionális parametrikus CAD alkalmazás, mely jelentősen gyorsítja a tervezési munkát. Kényelmes és felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi az azonnali teljes kihasználását anélkül, hogy külön oktatást igényelne. A CADprofi igen népszerű az építészek és mérnökök körében. A kevésbé tapasztalt, CAD rajzokkal csak alkalmanként dolgozó felhasználók is nagyra értékelik a szoftver könnyű kezelhetőségét és funkcionalitását.

 

Kiterjedt funkcionalitás

Építészek, mérnökök és dizájnerek a projekt minden szintjén alkalmazhatják a CADprofi rendszert az építészeti, épületgépészeti, és gépészeti tervezés feladataira, beleértve a szerkezeti tervezést, csővezeték, fűtés-hűtés, szellőzés, valamint villamossági szerkeztéseket is. Az alkalmazáscsomag a következő modulokból épül fel.
Minden alkalmazásmodul kölcsönösen kompatibilis, és akár egyenként, akár egymással tetszőlegesen kombinálva telepíthető.


A CADprofi rendszert elsősorban 2D és izometrikus rajzokhoz alkalmazható eszközként fejlesztettük. A folyamatosan frissülő, számos gyártó termékeit tartalmazó objektumkönyvtár azonban nagyban segíti a 3D-s tervezést is. A szoftver gazdag funkcionalitása a tervezési munka minden fázisában támogatja a felhasználót: az automatikus tételszámozástól és leíráskészítéstől a tételjegyzék generálásáig és sokféle formátumba történő exportálásig (doc, xls, xml, stb.) bezárólag.

CADprofi Mechanical

Egy parametrikus CAD alkalmazás, mely megkönnyíti a 2D-s gépészeti és mérnöki tervezést.

A Mechanical modul nagy számú szabványos gépelemet tartalmaz, acél szerelvényeket és más acél termékeket, melyek a helyi és nemzetközi szabványokhoz igazodnak. Az elemkönyvtár kiterjed a csavarok, anyák, alátétek, csapok, csuklók, szegecsek, különböző acélszelvények, hőcserélők és alkatészei, és egyéb elemek rengeteg típusára. A kivételes diagram és tervrajz-szerkesztő jelentősen megkönnyíti a csövezési rajzok és pneumatikus berendezések telepítési rajzainak készítését.

CADprofi Mechanika

  Tekintse meg a CADprofi Mechanical oktató videót

  Rendelje meg a CADprofi Mechanical-t

CADprofi Architectural

Egy parametrikus CAD alkalmazás, mely jelentősen megkönnyíti az építészeti projektek tervezését.

Az Architectural modul lehetővé teszi építési tervrajzok, metszetek és szintnézetek létrehozását. Kényelmesen használható funkciókkal könnyíti meg kompozit falak rajzolását, az építészeti méretezést és a rajzokhoz tartozó leírások készítését. A modul átfogó könyvtárral rendelkezik, mely ajtókat, ablakokat, bútorokat és más objektumokat tartalmaz, valamint egyedülálló módon támogatja a kiürítési tervek és menekülési útvonalak tervezését.

CADprofi Architektura

 Tekintse meg a CADprofi Architectural oktató videót

  Rendelje meg a CADprofi Architectural-t

CADprofi HVAC & Piping

Egy parametrikus CAD alkalmazás épületgépészeti tervezési feladatokhoz. Támogatja a hűtés, fűtés, szellőzés, légkondícionálás, csővezeték és csatornarendszer tervezés lépéseit.

A HVAC & Piping modul objektumkönyvtára lehetővé teszi bármely típusú fűtő, szellőző és légkondícionáló rendszer tervezését, továbbá csővezetékek, csatornák, vízvezeték szerelvények, gáz-, egészségügyi-, tűzbiztonsági és hűtőberendezések, valamint egyéb ipari berendezések telepítési terveinek elkészítését. A tervező funkcióknak köszönhetően (tervrajz, diagramszerkesztő, izometrikus nézet, metszet, stb.) így egyetlen szoftverben kínálunk megoldást komplex projektek tervezéséhez.

CADprofi Instalacje

  Tekintse meg a CADprofi HVAC & Piping oktató videót

  Rendelje meg a CADprofi HVAC & Piping-ot

CADprofi Electrical 

Egy parametrikus CAD alkalmazás, mely megkönnyíti a komplex villamossági, világítási és telekommunikációs rendszerek tervezését, és más hasznos funkciókkal is rendelkezik.

Az Electrical modul komplex rendszerek tervezésére használható, úgy mint erőmű, világítás, alacsony feszültstég, távközlés, biztonsági rendszerek, antenna telepítés. A szoftver több ezer, a legújabb villamos szabványokon alapuló szimbólumot tartalmaz, csakúgy mint világítótesteket, kapcsolószekrényeket és sok mást. Gyors és egyszerű a védőcsövezés, vezetékezés rajzolása. Ki kell emelni leghasznosabb funkciói közül az áramkörök automatikus számozását (címzését), és a kényelmes tervrajz- és diagramszerkesztőt.

CADprofi Elektro

  Tekintse meg a CADprofi Electrical oktató videót

  Rendelje meg a CADprofi Electrical-t 

Licencek fajtája:

  • CADprofi Mechanical/Architectural/HVAC/Electrical: single licenc egy kiválasztott CADprofi modulhoz (telepíthető 2 számítógépre, azzal a feltétellel, hogy egy időben csak egy számítógépen lesz futtatva)

Rendelje meg a CADprofi-t egy modlulhoz

  • CADprofi Suite: single licenc az összes CADprofi modulhoz (telepíthető 2 számítógépre, azzal a feltétellel, hogy egy időben csak egy számítógépen lesz futtatva)

Rendelje meg a CADprofi Suite-t

  • CADprofi Mechanical/Architectural/HVAC/Electrical Network: a CADprofi hálózati licence egy kiválasztott modulhoz

Rendelje meg a CADprofi Network-t egy modulhoz

  • CADprofi Suite Network: a CADprofi hálózati licence az összes modulhoz

Rendelje meg a CADprofi Suite Network-t

 

  CADprofi 11 letöltés itt