progeCAD.hu progeCAD Professional E-shop progeCAD Professional 2011 USB HU

progeCAD Professional 2011 USB HU

A progeCAD Professional USB verziójának átruházható licence lehetővé teszi a licenc számítógépek közötti „áthelyezését“. Az licenc kulcs USB-s progeCAD Pendrive-on van elhelyezve, amely a progeCAD minden megnyitása alkalmával ellenőrzésre kerül. A pendrive áthelyezhetősége által lehetővé válik egy licenc több számítógépen való alkalmazása, azzal a feltétellel, hogy egy időben az adott PC-n egy megfelelő licenc kulcsnak kell behelyezve lennie.

Az Ön USB-s progeCAD kulcsának a megfelelő számítógépen való beregisztrálása után a progeCAD-dal való munka megkezdéséhez már csak a regisztrált USB-s kulcsot kell a számítógépbe helyezni.

 

USB kulcs az Eutronsec vállalat terméke, Smartkey modell. A SmartKey hardveres USB kulcs, amelyben egy különleges 12 számjegyű szám került behelyezésre, és amely a progeCAD indításakor ellenőrzésre kerül. Az USB kulcs telepítésekor nincs szükség semmilyen kiegészítő szoftverre.

A licencek fajtái:

A progeCAD 2011 Professional hatékony 2D/3D CAD szoftver natív DWG formátummal. A progeCAD a széles körben ismert AutoCAD® program valódi alternatívája.

A progeCAD lehetővé teszi az AutoCAD 2012 és korábbi verziói *.dwg/*.dxf fájlformátumú rajzainak betöltését, szerkesztését és mentését. Továbbá lehetővé teszi rajzok készítését, szerkesztését, módosítását és jó minőségben való kinyomtatását. Támogatja a fóliákat, parancsok segítségével való rajzolást, méretezést, 2D-s és 3D-s rajzolást. A program kezelése az AutoCAD® kezeléséhez nagyon hasonló, így a progeCAD-ra való átmenet is rendkívül könnyű.

A progeCAD használatával jelentős összegű licencdíjat takaríthat meg.

  Bővebben a progeCAD Professional-ról

 

!!!AKCIÓ!!!

Minden újonnan vásárolt ProgeCAD 2011 Professional licenchez jár egy teljesen ingyen frissítés a ProgeCAD 2014 Professional licencre!

Ár

109 000 Ft Nettó
131 890 Ft Bruttó

usb

Információk a vásárlásról