progeCAD.hu progeCAD Professional E-shop progeCAD Professional 2011 NLM HU

progeCAD Professional 2011 NLM HU

A progeCAD 2010 Professional program NLM hálózati verziója – a progeCAD ennél a licencnél helyi hálózatba kötött több számítógépre is telepíthető. Egyidőben annyi számítógépen használható, ahány NLM licenc megvásárlásra került.

A progeCAD 2011 Professional hatékony 2D/3D CAD szoftver natív DWG formátummal. A progeCAD a széles körben ismert AutoCAD® program valódi alternatívája.

A progeCAD lehetővé teszi az AutoCAD 2012 és korábbi verziói *.dwg/*.dxf fájlformátumú rajzainak betöltését, szerkesztését és mentését. Továbbá lehetővé teszi rajzok készítését, szerkesztését, módosítását és jó minőségben való kinyomtatását. Támogatja a fóliákat, parancsok segítségével való rajzolást, méretezést, 2D-s és 3D-s rajzolást. A program kezelése az AutoCAD® kezeléséhez nagyon hasonló, így a progeCAD-ra való átmenet is rendkívül könnyű.

A progeCAD használatával jelentős összegű licencdíjat takaríthat meg.

A licencek fajtái:

A progeCAD Professional az IntelliCAD 6.6 legutolsó verziójával működik, amelynél biztosított az AutoCAD® és AutoCAD LT® környezetével és rajzaival való kompatibilitás.

A progeCAD szoftver az AutoCAD® árának kb. 20 %-áért lehetővé teszi teljes kompatibilitású műszaki dokumentációk készítését. A progeCAD az egész világon elterjedt szoftver, amelynek több, mint 150 000 felhasználója van.

A progeCAD program felhasználási területei:

  • Építészet
  • Építőipari dokumentálás
  • Gépipar
  • Elektrotechnika
  • Elektromos kapcsolási rajzok
  • Bútor
  • Konyhabútorok
  • Az ANSI, DIN szabványosított elemei

 

Hogyan szerezhető meg a Take-away licenc?

Az NLM licenc 2011-es verziójával lehetősége van - egy adott ideig (max. 30 nap) - a progeCAD használatára az NLM szerverhez való csatlakozás nélkül is. A Take-Away licenc használatához az „NLM Take-Away” aktiválására van szüksége. Ezt a Start menü „Minden program > progeCAD 2010 Professional ENG > Utility” menüpontjában talál meg.

Amennyiben éppen a szerverhez van csatlakoztatva a Take-Away licencet az offline módban töltendő napok számának a megadásával, illetve specifikus Take-Away szám (NLM szerver adminisztrátora adja) beírásával aktiválja.

Amennyieben a Take-Away licenc aktiválva lett, ám Ön már képes a szerverhez csatlakozni, azonnal befejezheti az „NLM Take-Away” használatát, előbb mint ahogy lejárna az előzőleg beállított időtartam.

  Bővebben a progeCAD Professional-ról

!!!AKCIÓ!!!

Minden újonnan vásárolt ProgeCAD 2011 Professional licenchez jár egy teljesen ingyen frissítés a ProgeCAD 2014 Professional licencre!

Ár

109 000 Ft Nettó
131 890 Ft Bruttó

nlm

Információk a vásárlásról