progeCAD.hu Hírek

progeCAD 2014 frissítés

Kedves vásárlóink,

megjelent a progeCAD 2014 frissítése angol  (14.0.10.14) és magyar nyelvű verzióhoz (14.0.10.5). Az internet-hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek a progeCAD automatikusan frissül.

Ellenkező esetben, vagy új NLM szerver telepítésekor letöltheti a  Letöltések - progeCAD Professional szekcióban.

CADprofi akció

Kedves vásárlók,

vettük a bátorságot és előkészítettünk Önöknek egy karácsony előtti, sőt egészen új évig tartó akciót a CADprofi termékekre. Ennek köszönhetően lehetőségük nyílik az új licenc megvásárlására akár 15% -os kevezménnyel.

Az akció egészen 2015. január 6-áig tart.

Az akció első fázisában a termék árát 15%-kkal csökkentjük, december 20-áig , és a második fázisban 10%  lesz a kedvezmény (2015. január 6-ig).

Ugyanakkor, a CADprofi termék megvásárlásával egy éves előfizetést kap tőlünk (a program frissítése 1 évre ingyen).

CADprofi 11 premier

Kedves vásárlók,

az elmúlt napokban jelent meg világszerte a CADprofi 11 szoftver új verziója. Ez egyike a progeCAD Professional program legnépszerűbb kiegészítőinek.

Az érdeklődők letölthetik a próbaverziót. hogy megismerkedjenek a programmal 30 napra. Az új verzió telepítését megtalálja a Letöltések - CADprofi szekcióban.

Emlékeztetjük ügyfeleinket, akik érvényes műszaki támogatással rendelkeznek, hogy lehetőségük van a CADprofi 11 legújabb verziójának frissítésére.

progeCAD Architecture újonnan iskolák számára is

A progeCAD.hu újonnan iskolák számára is kínálja a progeCAD Architecture ingyen iskolák számára program licencét. Az iskolának mindössze el kell küldenie a hivatalos, aláírt és bélyeggel ellátott űrlapot, az iskola fejlécével ellátott papíron a licencek megadott számával.

Megjelent az új iCADMac aktualizáció

A elmúlt napokban adták ki az iCADMac program frissítését - mely egyenértékű a progeCAD Professional vagy az AutoCAD® programokkal és  együttműködik a MAC operációs rendszerekkel.

Az újonnan kiadott program 2014.07.07 verziója már elérhető honlapunkon a Letöltés szekcióban. A frissítés már elvégezhető a  meglevő iCADMAC programon belül is a Help -> Frissítések keresése menüben.

A progeCAD 2014 Professional új felhasználói kézikönyve

Kedves felhasználók!

Örömmel jelentjük, hogy elkészült a progeCAD 2014 Professional programhoz tartozó teljesen új és kibővített felhasználói kézikönyv. Egy jól áttekinthető, mindenki számára érthető útmutató, mely számos hasznos információval szolgál úgy a kedzők, mint az állandó felhasználók számára. A kézikönyv tartalamazza az összes funkció leírását, az alapoktól kezdve a progeCAD 2014 Professional új funkcióinak működésééig.

Megjelent a progeCAD 2014 Professional magyar verzió!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy nyilvánosságra került a progeCAD 2014 Professional magyar verziója!

Mivel a mai naptól kezdve használhatja, ez a legnépszerűbb új magyar nyelvű verzió.

A Letöltések lapon megtaláltja a progeCAD 2014 Professional magyar nyelvű verzióját. Az angol nyelvű változatot már a rendelkezésükre bocsátottuk a közelmúltban.

Meglejent a progeCAD Architecture 2014

Kedves vásárlók,

örömmel értesítjük Önöket, hogy nemrégiben megjelent a progeCAD Architecture 2014 program új verziója.

A progeCAD Architecture 2014 egy 3D/2D-s építészeti szoftver, mely natív DWG formátumú fájlokkal dolgozik.  Nagy teljesítményű és intuitív modellezése megkönnyíti és meggyorsítja a 3D-s és 2D-s rajzok készítését.

Erősségei közé tartozik többek közt:

  • DWG kompatibilitás,
  • BIM modellek kiterjesztett felépítése,
  • inteligens parametrikus építőelemek,
  • a Revit® vagy az Archicad®-hez hasonló hozzáférés,
  • OpenGL-re alapuló gyors renderelési teljesítmény,
  • továbbfejlesztett tető modellező,
  •  2D-s és 3D-s blokk-könyvtárak,
  • és még sok más.

  Töltse le a progeCAD Architecture 2014 teljes értékű 30 napos próbaverziót

Újdonság CADprofi 10

Tisztelt vásárlók,

Örömmel értesítjük Önöket, hogy új termékkel bővült a kínálatunk.

A CADprofi egy olyan  professzionális kiegészítő CAD alkalmazás, mely megkönnyíti és gyorsítja a tervezési munkát.  Széles körben használják építészek, mérnökök és dizájnerek. Kompatipbilitása a CAD rendszerekkel hatalmas előnyt jelent a kényelmes és hatékony munkához.

A CADprofi 10.09 új verziójának telepítését letöltheti a CADprofi szekcióban- Letöltések

új Corporate licenc

Felhívjuk a figyelmüket, hogy kínálatunk bővült egy új programmal, kimondottan közép- és nagyvállalatok számára.

A progeCAD - Corporate. új licenceket megtalálja e-shopunkban. Két fajta licenc létezik: Corporate One-Site és Corporate Country.