progeCAD.hu Hírek

A CADprofi kompatibilis a Windows 10-zel is!

Számos ügyfelünk használja a CADprofi programot - a progeCAD program kiegészítőjét. Ezen okból igyekszünk megtartani a teljes kompatibilitást úgy az aktuális CAD programokkal, mint a legújabb Windows operációs rendszerrel.

 

Megjelent a progeCAD 2016 Professional HUN!

Tisztelt vásárlók,

Ezúton szeretnénk felhívni az Önök figyelemét, hogy megjelent a progeCAD 2016 Professional - magyar nyelvű verziója.


progeCAD 2016 Professional EN

A progeCAD 2016 ENG frissítése!

Kedves vásárlóink,

szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a múlt héten jelent meg a progeCAD 2016 angol verzió aktualizációja (a 16.0.2.7 verzióról 16.0.6.6. verzióra). A változtatásokat a hamarosan megjelenő magyar nyelvű program is tartalmazni fogja.

Az internet-hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek a progeCAD automatikusan frissül. Ellenkező esetben, vagy új NLM szerver telepítésekor letöltheti a  Letöltések - progeCAD Professional szekcióban.

Új, kibővített kézikönyv a progeCAD 2016-hoz!

Kedves vásárlók,

mint tudják, a nemrégiben megjelent progeCAD 2016 Professional program angol nyelvű verziója már elérhető, letölthető és megvásárolható.

A gyártók már dolgoznak a magyar nyelvű verzió kiadatásán, addigis engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel a progeCAD 2016 Professional számos hasznos és új funkciójának leírásával kibővített Felhasználói kézikönyvet.

CADprofi 11.07 aktualizáció

Kedves vásárlók,

felhívjuk figyelmüket a nemrégiben kiadott CADprofi 11.07 frissítésére.

Meglevő ügyfeleink, akik inretenthozzáféréssel rendelkeznek számítógépükön, letölthetik az új verziót az automatikus frissítésen keresztül.

Az új telepítő és az útmutató már letölthető honlapunkon a CADprofi - Letöltések szekcióban.

A progeCAD 2016 Professional EN premiere

Tisztelt vásárlók,

Ezúton szeretnénk felhívni az Önök figyelemét, hogy megjelent a progeCAD 2016 Professional - angol nyelvű verziója
A magyar verzió kiadatása a közeljövőben várható lesz.

Nem, nincs szó semmiféle félreértésről! A gyártó úgy döntött, hogy a programot progeCAD 2016 Professional néven adja ki a korábban bejelentett 2015-ös verzió helyett.

Ingyenes frissítés a progeCAD 2015 Professionalra!

 

Kedves vásárlók,

amennyiben most rendelnek angol, vagy magyar nyelvű progeCAD 2014 Professional programot, úgy azt ingyen frissíthetik a hamarosan megjelenő progeCAD 2015 Professional programra.

Milyen újításokat tartalmaz a progeCAD 2015 Professional?

Az elkövetkezendő hetekben jelenik meg a progeCAD Proffesional legújabb kiadása. A 2015-ös verzió új szolgáltatásokat, funkciókat és eszközöket tartalmaz, továbbá az alapértelmezett megjelenése is változott. Elsőként az progeCAD 2015 Professional program angol nyelvű verzióját tesztelhetik a felhasználók, majd később a magyar nyelvű program is elérhető lesz.

progeCAD 2014 frissítés

Kedves vásárlóink,

megjelent a progeCAD 2014 frissítése angol  (14.0.10.14) és magyar nyelvű verzióhoz (14.0.10.5). Az internet-hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek a progeCAD automatikusan frissül.

Ellenkező esetben, vagy új NLM szerver telepítésekor letöltheti a  Letöltések - progeCAD Professional szekcióban.

CADprofi akció

Kedves vásárlók,

vettük a bátorságot és előkészítettünk Önöknek egy karácsony előtti, sőt egészen új évig tartó akciót a CADprofi termékekre. Ennek köszönhetően lehetőségük nyílik az új licenc megvásárlására akár 15% -os kevezménnyel.

Az akció egészen 2015. január 6-áig tart.

Az akció első fázisában a termék árát 15%-kkal csökkentjük, december 20-áig , és a második fázisban 10%  lesz a kedvezmény (2015. január 6-ig).

Ugyanakkor, a CADprofi termék megvásárlásával egy éves előfizetést kap tőlünk (a program frissítése 1 évre ingyen).