progeCAD.hu Hírek

CADprofi 11.12 aktualizáció

Kedves vásárlóink,

örömmel értesítjük Önöket, hogy nemrégiben megjelent a progeCAD és az AutoCAD kiegészítő programjának, a CADprofi 11.12 - nek frissítése.

Meglevő ügyfeleink, akik internet-hozzáféréssel rendelkeznek, az új verziót letölthetik az automatikus frissítés segítségével.

Az új telepítő  letölthető oldalunkon a CADprofi - Letöltések szekcióban.

A progeCAD 2016 kompatibilis a Windows 10 operációs rendszerrel!

Engedjék meg, hogy felhívjuk az Önök figyelmét a progeCAD 2016 új angol nyelvű verziójára, mely kedvezményes 2D/3D CAD alternatívája az AutoCAD® programnak.

Emlékeztetjük, hogy a progeCAD 2016 támogatja az új Windows 10® operációs rendszert, az IntelliCAD 7.2 magon fut,  tartalmazza a dinamikus bevitel, megjegyzések (annotatív objektumok), cloud, automatikus mező, ívhez igazított szöveg funkciókat, az EasyArch3D parametrikus építészeti kiegészítőt, 3D PDF fájlok exportálását és számos új hasznos funkciót. 

Az aktuális angol verzió: 16.0.8.17.

Meglévő ügyfeleinknek a progeCAD 2016 az internethez való csatlakozás után automatikusan felkínálja a frissítést. Ellenkező esetben a telepítőt letöltheti az alábbi hivatkozásból:

http://progecad.hu/s/letoltesek

A CADprofi kompatibilis a Windows 10-zel is!

Számos ügyfelünk használja a CADprofi programot - a progeCAD program kiegészítőjét. Ezen okból igyekszünk megtartani a teljes kompatibilitást úgy az aktuális CAD programokkal, mint a legújabb Windows operációs rendszerrel.

 

Megjelent a progeCAD 2016 Professional HUN!

Tisztelt vásárlók,

Ezúton szeretnénk felhívni az Önök figyelemét, hogy megjelent a progeCAD 2016 Professional - magyar nyelvű verziója.


progeCAD 2016 Professional EN

A progeCAD 2016 ENG frissítése!

Kedves vásárlóink,

szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a múlt héten jelent meg a progeCAD 2016 angol verzió aktualizációja (a 16.0.2.7 verzióról 16.0.6.6. verzióra). A változtatásokat a hamarosan megjelenő magyar nyelvű program is tartalmazni fogja.

Az internet-hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek a progeCAD automatikusan frissül. Ellenkező esetben, vagy új NLM szerver telepítésekor letöltheti a  Letöltések - progeCAD Professional szekcióban.

Új, kibővített kézikönyv a progeCAD 2016-hoz!

Kedves vásárlók,

mint tudják, a nemrégiben megjelent progeCAD 2016 Professional program angol nyelvű verziója már elérhető, letölthető és megvásárolható.

A gyártók már dolgoznak a magyar nyelvű verzió kiadatásán, addigis engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel a progeCAD 2016 Professional számos hasznos és új funkciójának leírásával kibővített Felhasználói kézikönyvet.

CADprofi 11.07 aktualizáció

Kedves vásárlók,

felhívjuk figyelmüket a nemrégiben kiadott CADprofi 11.07 frissítésére.

Meglevő ügyfeleink, akik inretenthozzáféréssel rendelkeznek számítógépükön, letölthetik az új verziót az automatikus frissítésen keresztül.

Az új telepítő és az útmutató már letölthető honlapunkon a CADprofi - Letöltések szekcióban.

A progeCAD 2016 Professional EN premiere

Tisztelt vásárlók,

Ezúton szeretnénk felhívni az Önök figyelemét, hogy megjelent a progeCAD 2016 Professional - angol nyelvű verziója
A magyar verzió kiadatása a közeljövőben várható lesz.

Nem, nincs szó semmiféle félreértésről! A gyártó úgy döntött, hogy a programot progeCAD 2016 Professional néven adja ki a korábban bejelentett 2015-ös verzió helyett.

Ingyenes frissítés a progeCAD 2015 Professionalra!

 

Kedves vásárlók,

amennyiben most rendelnek angol, vagy magyar nyelvű progeCAD 2014 Professional programot, úgy azt ingyen frissíthetik a hamarosan megjelenő progeCAD 2015 Professional programra.

Milyen újításokat tartalmaz a progeCAD 2015 Professional?

Az elkövetkezendő hetekben jelenik meg a progeCAD Proffesional legújabb kiadása. A 2015-ös verzió új szolgáltatásokat, funkciókat és eszközöket tartalmaz, továbbá az alapértelmezett megjelenése is változott. Elsőként az progeCAD 2015 Professional program angol nyelvű verzióját tesztelhetik a felhasználók, majd később a magyar nyelvű program is elérhető lesz.