progeCAD.hu progeCAD Architecture E-shop progeCAD Architecture 2014

progeCAD Architecture 2014

A progeCAD Architecture egy 3D/2D-s építészeti szoftver, mely natív DWG formátumú fájlokkal dolgozik.  Nagy teljesítményű és intuitív modellezése megkönnyíti és meggyorsítja a 3D-s és 2D-s rajzok készítését.

Az AutoCAD és a  progeCAD felhasználók számára nagyon egyszerű és gyors, 100%-os DWG rajz kompatibilitással.

A progeCAD Architecture biztosítja a 3D-s és 2D-s megjelenítést. Lehetővé teszi Önnek teljes mértékben kihasználni az inteligens és parametrikus objektum könyvtárakat az épületek rajzolásához, házakhoz, berendezésekhez: falak, ablakok, ajtók, lépcsők, erkélyek, tetők stb.  Elég kiválasztani a formát és megváltoztatni a métereit.

A 3D-s projekt szerkesztése is könnyű. Elegendő az elemre kattintani, amelynek méreteit szerekszteni és/vagy rajzolni kívánja, majd az új pozícióba mozgatni azt.

  • könnyű 3D-s kezelő az inteligens és parametrikus objektumokhoz.

  • Hasonló, mint az AutoCAD®: ugyanazt a formátumot használja, és hasolnó a kinézete.

  • 2 program 1-ben:  Az építészeti szoftverünk tartalmazza az összes standard CAD funkciót, így lehetséges a használata az összes CAD rajzhoz csakúgy, mint épületek tervezéséhez.

  • Nagyon gyors és könnyű 3D-s dizájn alkotás: inteligens parametrikus objekumokkal és kiterjesztett könyvtárakkal. Elég kiválasztani az objektum formáját és mehatározni a méreteit.

  • 3D-s lépcsők és tetők létrehozása néhány kattintás segítségével.

  • Kapja meg automatikusan az összes 2D-s rajzot  és nézetet a 3D-s modellekből : alaprajzok, homlokzatok, perspektivikus nézetek, keresztmetszetek stb., és azok aktualizáacióját valós időben!

  • Alacsony áron, mégis nagy teljesítményre képes! 

Nagyon könnyen megtanulható azoknak is, akik nem tanultak tervezést, és hiehetetlenül alacsony áron kapható meg, akárcsak a Revit és ArchiCAD programok alternatívája.  A progeCAD Architecture-rel való munka elsajátítása jóval gyorsabb és intuitívabb.

Ár

399 900 Ft Nettó
491 877 Ft Bruttó

Letöltések

progeCAD Architecture 2014 — 292819 kB

architecture

Információk a vásárlásról


Alternatív termékek

CADprofi Architectural

CADprofi Architectural

CADprofi Architectura Egy parametrikus CAD alkalmazás, mely jelentősen megkönnyíti az építészeti projektek tervezését. CADprofi…


169 900 Ft | 208 977 Bruttó

progeCAD 2021 Professional NLM EN

progeCAD 2021 Professional NLM EN

A progeCAD Professional program NLM hálózati verziója – a progeCAD ennél a licencnél helyi hálózatba kötött több…


149 000 Ft | 183 270 Bruttó