progeCAD.hu Elérhetőségek Műszaki támogatás Nézet rögzítése

Nézet rögzítése

A program szokatlan viselkedésének rögzítésére a legjobb mód, ha feljegyzi mi történik a képernyőn. Egy ilyen film beküldésével képesek leszünk a progeCAD működése során felmerülő problémák körülményeinek felismerésére. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megközelítsük a problémás kérdések megoldását.

A felvétel készítéséhez használhatja a CamStudio alkalmazást. Ez egy szabad szoftver, mely a GPL licenc alatt forgalmazott - ingyenes személyes és kereskedelmi használatra is.

  Töltse le a CamStudio RECORDER-t

A letöltött fájlt csomagolja ki a számítógépre. Ez tartalmaz két mappát -  először telepítse a CamStudioCodec.exe fájlt majd ezután indítsa el a CamStudio mappában a CamStudioPortable.exe fájlt (telepítés nélkül, minden előre be van állítva).
Rögzítse a program viselkedését és mentse a videót. A képernyő feljátszása után a program létrehoz egy meglehetősen nagy méretű fájlt, melyet tömöríthet .avi vagy .zip formátumba. Amennyiben még így sem tudja e-mailben elküldeni nekünk, töltse fel egy megosztó portálra, mint a youtube.com vagy a data.hu oldal, majd csatoltan küldje el.

Megjegyzés: Ha nem rendelkezik jogokkal a CamStudio telepítéséhez, a programot használhatja a codec telepítése nélkül is, de a felvétel szaggatott lesz.