Milyen licencet?

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.
Emotikonok
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode bekapcsolva
[img] bekapcsolva
[flash] kikapcsolva
[url] bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
Téma áttekintése
   

Kinyitás Téma áttekintése: Milyen licencet?

Re: Milyen licencet?

Hozzászólás Szerző: kristina.vaclavova » 09 márc. 2013, 20:39

Jó napot!
Ha jól értem, 4 gépen használnák a programot, de előfordulhat, hogy egyszerre két gépen is futna a program. Erre két megoldás van: Az első, hogy ha a program úgy futna két gépen, hogy az egyik gép mindig ugyanaz lenne, akkor ajánlom a "single licence"-t a "fix" gépre és a többi három gépre pedig az USB licencet. A második megoldás a két darab USB licence vásárlása.
Sajnos korlátozott másodpéldánnyal nem rendelkezünk.

Milyen licencet?

Hozzászólás Szerző: Tomi » 15 nov. 2012, 11:05

Jó napot! Lenne egy kérdésem, hogy milyen licencet vásárolhatnánk, miben lehetne megegyezni?
Viszonylag keveset kell használnunk a programot, viszont az 4 gépen is előfordulhat. Rendkívül ritka esetben fordulhat elő az, hogy két gépen egy időben kellene.
A felhasználásból adódóan az USB kulcsos változat mellett döntöttünk. A csekély használatból adódóan (heti max. pár óra) viszont nem vásárolnánk két licenszet. Arra az esetre viszont mégis szeretnénk felkészülni, ha egyidőben lenne szükség a programra két gépen.
Érdeklődnék, van-e erre valamilyen megoldásuk, akár némileg korlátozott másodpéldánnyal (pl. nyomtatás letiltása, stb...)
Köszönöm.

Vissza a tetejére

cron